Jag fick hjälp med vägledning

God morgon, god morgon! Känn dig välkomnad till min blogg för ett nytt inlägg. Idag tänkte jag prata om något som ni har frågat efter, när jag fick hjälp med vägledning i Höör av Anna Medium i Skåne. Förhoppningsvis kommer det bli ett inlägg som är intressant för er att läsa.

Ni som har läst min blogg under en längre period vet säkert redan att jag för närmare fyra månader sedan flyttade till en ny lägenhet, något som jag länge hade sett fram emot. Jag var väldigt exalterad och fick en väldigt bra flytt. Allt var bra till dess att jag hade bott i lägenheten i ungefär en vecka, då började jag upptäcka konstiga saker som hände. Jag kände mig verkligen inte bekväm med att vara ensam i lägenheten, det kändes som att jag hela tiden var iakttagen. Dessutom hände det saker så som att dörrar öppnades och stängdes, lampor tändes och släcktes och tavlor föll ner i golvet. Det här gjorde att jag hörde av mig till Anna Medium i Skåne för att få hennes hjälp med vägledning i Höör, jag behövde all hjälp jag kunde få för att kunna känna mig bekväm i mitt eget hem. Jag fick otroligt bra hjälp, som i sin tur ledde till att jag fick det mycket lugnare här hemma. Efter hennes besök kände jag inte av något av det andra som jag hade känt tidigare, vilket var väldigt skönt. Tack vare den hjälpen jag fick med vägledning i Höör kunde jag äntligen känna mig helt trygg i mitt eget hem, precis som det ska vara.