Riktigt bra hjälp av Till Bords Catering

God förmiddag, god förmiddag! Vad roligt att du har hittat till min blogg, hoppas du ser fram emot ett inlägg. En solig och fin måndag som denna hade jag tänkt ge er ett rekommendationsinlägg, det kommer bli en rekommendation av företaget Till Bords Catering. Det är företaget jag vände mig till när jag behövde hjälp med catering i Ronneby

Jag var i kontakt med det här företaget i början av sommaren, i samband med min dotters student. Efter många år i skolan var det äntligen dags för henne att ta farväl till studierna för ett tag, vilket såklart skulle firas stort. Då vi har en stor släkt blev det en stor fest, vilket vi visste sedan innan. När vi planerade dagen var det viktigt att vi hittade rätt mat att servera, det var en viktig del av hela dagen. För mat skulle behövas i allas magar då det skulle bli en lång dag, därför la vi ner lite extra tanke i det. Vi insåg ganska fort att det skulle bli för mycket arbete om vi skulle ta hand om maten på egen hand, vi skulle få lägga flera dagar på att förbereda det. Därför valde vi att gå med ett smidigare alternativ, vilket var catering i Ronneby. Den hjälpen vi fick av det här företaget var helt underbar, hjälpen underlättade otroligt mycket för oss. För min del var det väldigt skönt för att jag slapp stå i köket i flera dagar för att fixa mat till alla gäster. Maten som serverades smakade otroligt bra och det fanns något till samtliga gäster, alla var nöjda med det som serverades. Slutligen skulle jag vilja rekommendera det här företaget till er om ni i framtiden också skulle behöva hjälp med catering i Ronneby.